Hirdetés

Casting 2014.04.01.

|

A The Walking Dead sztárja csatlakozott a Triple Linehoz, Byung-hun Lee az új Terminátor filmben lesz látható, Jonny Weston pedig beköszön a 3. Elrabolva filmben. Casting infók következnek.

Hirdetés

-Norman Reedus nem fog lustálkodni amikor éppen nem egy The Walking Dead epizódot forgat ugyanis csatlakozott a John Hillcoat által rendezett Triple Linehoz. A forgatókönyvet Matt Cook írta, mely szerint egy csapatnyi korrupt zsarut az orosz maffia fizetett le, hogy végrehajtsanak egy szinte lehetetlen rablást. Az akciót úgy tervezik, hogy bemondják a 999-es kódot, ami egyenlő azzal, hogy "rendőr a földön". Azonban nem pont így sulnek el a dolgok mikor a mit sem sejtő újonc, akinek meg kellett volna halnia, tönkre teszi a támadást. A filmben szerepet kapott még Casey Affleck, Woody Harrelson, Chiwetel Ejiofor, Kate Winslet, Anthony Mackie, Aaron Paul, Teresa Palmer és Gal Gadot.
További casting hírek a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.