Hirdetés

Charlie Cox még tíz évig tervez Daredevillel az MCU-ban

|

Kérdés, hogy a Marvel milyen projektekben fogja elővenni a karaktert.

Hirdetés

Charlie Cox, aki a Netflix Daredevil szériájában alakította a címszereplő karaktert, az elmúlt időszakban a Marveles visszatérését pedzegető kérdésekre rendre kitéréssel válaszolt, ám december óta már őszintén nyilatkozhat az ügyben. Részletesebb spoilereket azért továbbra sem írnánk le, hogy miért is lett így pontosan, de a lényeg, hogy Matt Murdoch immáron a Marvel Filmes Univerzum része, és ennek apropóján Cox a HeyUGuys-nak fejtette ki elképzelését a karakter jövőjéről.

Hirdetés

Cox a következőket mondta: 

"Úgy hiszem, hogy a jelenlegi állás alapján valamilyen formában benne leszek (a Marvel Filmes Univerzumában). Ha nem így lenne, akkor nagyon furcsa lenne az a bizonyos egy jelenet. Nem tudok sok mindent, csak keveset, de az máris izgatottá tesz engem. Jó esély van rá, hogy életem következő tíz évére hatással lesz (ez a szerep)."

Cox 2015-ben, a Netflix és a Marvel koprodukciójában bukkant fel először Daredevilként, amit még további két évad követett, mielőtt a streamingóriás a harmadik szezon után elkaszálta a szériát. Aki meg akarja nézni ezt a verziót, annak igyekeznie kell, ugyanis hamarosan lekerülnek a Netflix kínálatából a Marvel-hősös sorozataik.

Arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy mikor láthatjuk újra Matt Murdochként Coxot, ám újabban egy új Daredevil sorozatról is pusmognak az éterben, ami minden bizonnyal már a Disney+-on jelenne meg, tovább bővítve a Marvel Filmes (és Sorozatos) Univerzumot.

Ti milyen történetekben látnátok viszont Coxot Daredevilként?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.