Hirdetés

Hamarosan az összes élőszereplős Marvel-sorozat lekerül a Netflixről

|

Vajon mi állhat ennek hátterében?

Hirdetés

Három évvel azután, hogy a Netflix elkaszálta az utolsó olyan szuperhősös sorozatukat is, amely a korábbi Marvel-egyezség keretein belül készülhetett el a streamingplatformra, kiderült, hogy hamarosan már nem lesznek elérhetőek a felületen. Ennek értelmében a Daredevila Jessica Jones, a Luke Cage, az Iron Fist, a Megtorló valamint a The Defenders is lekerül a Netflixről március 1-jén.

Hirdetés

Hogy pontosan mi állhat a dolog hátterében, azt még nem tudjuk, de erősen köze lehet az elmúlt hónapokban történt eseményekhez. Charlie Cox például feltűnt egy cameo erejéig a Pókember: Nincs hazaút során, mint a vak ügyvéd és igazságosztó Matt Murdock/Daredevil, míg mindenkori ellenlábasa, a sorozatban Vincent D'Onofrio által pazarul megformált Wilson Fisk/Kingpin a Disney+-os Sólyomszemben szerepelt, és került bevezetésre a Marvel Filmes Univerzumába. A legkézenfekvőbb tipp tehát az, hogy a Disney+-ra fognak felkerülni az említett sorozatok, de ki tudja. 

Még 2018-ban döntött úgy a Netflix, hogy nem készít további évadokat olyan Marvel-címeikhez, mint a Luke Cage, az Iron Fist, vagy ami a legmeglepőbb volt, a rajongók és a kritikusok által körbeimádott Daredevil. Egy évvel később aztán a maradék két szériájukat, a Jessica Jonest és a Megtorlót is elkaszálták, ezzel lezárva a Disney és a Netflix közötti együttműködést. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.