Hirdetés

Charlie Sheen a The Expendables 2-ben?

|

Hatalmas sikernek örvend a Sylvester Stallone által összehozott független akciófilm, amelyben nagy akciósztárokat szedett össze egy rakásra, és együtt meghódították a világ mozijait.

Hirdetés

A Két pasi meg egy kicsi című sorozat sztárját állítólag minap felkereste Stallone azzal a szándékkal, hogy beszervezi őt a The Expendables 2 stábjába.

Értesüléseink szerint Sheen egy kiégett de még halálos CIA ügynököt alakíthatna, aki a Bruce Willis játszotta főgonoszt üldözi. Sokkal többet nem tudni a dologról, így azt sem, hogy Sheen elvállalta-e a felkérést, de megtépázott hírnevének (drogügyek, botrányok) sokat használna, ha egy efféle csapattal mutatkozna együtt. No és a pénztárcájának is...

Charlie Sheen mellett bár csak pletyka alapon, de feltűnhet újra Schwarzenegger bácsi is, hiszen felszabadult kormányzói kötelességei alól, és szeretne újra filmezéssel foglalkozni, hogy arról korábban be is számoltunk. Akár cameo lenne, akár teljes szerep, nagyon szívesen látnánk viszont az ex-terminátort, újra együtt lenne a három legnagyobb akciófilm ikon (Willis, Stallone, Schwarzenegger).

Amit eddig tudunk a The Expendables 2 stábjáról az, hogy Stallone (egyértelmű), Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham, Steve Austin, továbbá azt is pletykálják, hogy Jean-Claude Van Damme, Mr. T, Vin Diesel, Dwayne The Rock Johnson, Hulk Hogan, és Carl Weathers is jelen lehet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.