Hirdetés

Charlize Theronnak van ötlete A halhatatlan gárda folytatásához

|

Halhatatlan szerelem?

Hirdetés

A Netflix legújabb, saját gyártású Gina Prince-Bythewood által rendezett filmje, A halhatatlan gárda ugyan valamelyest megosztotta a szakmát, azt azonban nem lehet elvitatni tőle, hogy nézettségben nagyot ment és sokan voltak kíváncsiak az örökéletű harcosok kalandozásaira. A Greg Rucka azonos című képregénye nyomán készült film jelenleg a 10 legsikeresebb Netflix-film között helyezkedik el és már azon az úton halad, hogy így az első négy hétben elérje a 72 milliós nézettséget szerte a világon. Nem csoda, hogy az illetékesek már dörzsölgetik a tenyerüket és azon gondolkodnak, hogyan lehetne folytatni a filmet - melynek befejezése alapból is tárva hagyja a kapukat a sequeleknek. Nos, a főszereplőnek, Charlize Theronnak van egy-két ötlet a tarsolyában. 

Hirdetés

Theron, aki a film legfőbb húzónevének számít, Seth Myer műsorában beszélt arról, hogy milyen aspektusait lehetne még feltárni az általa játszott karakternek a második részben. Innentől kezdve SPOILER-veszély annak, aki nem látta a filmet! Ahogy az már a filmben elhangzott, Andy-nek (Theron) volt egy partnere még sok száz évvel ezelőtt, akit Quynh-nek hívtak és akivel feltételezhetően (ezt nem mondták ki, csak sejteni lehetett), szeretők voltak és akit örök szenvedésre ítéltek azzal, hogy a tenger fenekére küldték egy vasruhában. 

Nyilvánvalóan volt köztük egy kapocs, amit nem fejtettünk ki eléggé. Úgyhogy izgatott vagyok, ha készíthetünk egy folytatást, mert akkor feltárhatjuk ezt a részét is, illetve bedobhatunk a mixbe egy újabb női karaktert, ami már alapból érdekesnek hathat. 

- nyilatkozta Theron. A film egy bónusz jelenetében már alapból behozzák a képbe az említett szereplőt, így ténylegesen megvan rá az esély, hogy érdemben foglalkozzanak a két nő hátterével és kapcsolatával. Nyilván más kérdés, hogy ez mennyire lenne sokak számára érdekes, de egy kompetens forgatókönyvvel bármi lehetséges és bőven lenne mit kihozni belőle. Már csak azért is, mert az első film ha nem is volt tökéletes, voltak jó gondolatai és helyenként kellően megkapó módon lamentálgatott el az öröklét fájdalmairól. A potenciál tehát ott van. Csak ki kell használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.