Hirdetés

Chris Evans és Dwayne Johnson egymásnak feszülnek a Red One című filmben

|

A karácsonyi akció-vígjáték az Amazon kínálatában lesz elérhető.

Hirdetés

Amerika kapitány Black Adam ellen - így is lehetne promózni az Amazon Prime karácsonyi akció-vígjáték filmjét, melyet a streamingplatform 2023 végén tervez megjelentetni. A jelenleg Red One címre hallgató projekt élére az új Jumanji filmek direktora, Jake Kasdan került, aki így újra együtt dolgozhat Dwayne Johnsonnal, akinek Chris Evans karakterével gyűlik meg a baja. Egyelőre további részletek nem kerültek nyilvánosságra a cselekményt illetően.

Hirdetés

A film egy eredeti ötleten alapszik, melyet a produkciós cég, a Seven Bucks Productions produkciós elnöke, Hiram Gacia jegyez. A szkriptet Chris Morgan írja, aki szintén nem ismeretlen Johnson számára, hiszen a Hobbs és Shaw, valamint a Halálos Iramban 5-8 filmekben is közreműködött korábban.

A két színész egyébként cameózott a tavaly nyári nagydurranásban, a Free Guyban, azonban a Red One lesz az első alkotás, melyben főszereplőkként találják magukat egymással szemben. A Red One-t egy a Földet átívelő kalandként harangozzák be, ami nem kisebb céllal készül, mint hogy egy új világot mutasson be a karácsonyi filmek univerzumában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.