Hirdetés

Chris Evans is megerősítette, hogy érkezik a Fekete Özvegy film

|

Az Amerika Kapitányt alakító színész bízik benne, hogy Fekete Özvegy önálló kalandja hasonló mérföldkő lesz, mint a most bemutatott Fekete Párduc.

Hirdetés

A Marvel Studios 18. filmje múlt héten debütált és máris bámulatos adatokat képes felmutatni. A kritikai elismerés csupán egy része a sikernek, amit a 300 millió dollár fölé rúgó első hétvégés bevétel koronáz meg. Színes bőrű főszereplőjével fontos mérföldköve a Fekete Párduc az MFU-nak. Az általa állított példát legközelebb a hölgyek követhetik.

Hirdetés

Chris Evans legalábbis bízik benne, hogy így lesz. Az Amerika Kapitányt alakító színész beszélt arról, hogy szerinte a Marvel Kapitány és a Fekete Özvegy mozik lehetnek a következő nagy jelentőséggel bíró szuperhősfilmek. Ezzel együtt egyre biztosabbak lehetünk benne, hogy el fog készülni Fekete Özvegy önálló mozija Scarlett Johansson főszereplésével, hiszen a színész szinte készpénzként beszél róla.

"Nincs olyasmi, amire ne lennének képesek. Biztos vagyok benne, hogy ugyan ilyen hatása lesz annak is, amikor a Marvel Kapitány és a Fekete Özvegy filmek bemutatkoznak. A Marvelnél van a győzelem receptje, mindig egy lépéssel a tömeg előtt járnak. Elég csak megnézni. Reggel olvasgattam a Fekete Párduc hétvégi adatait és nagyot robbantott! A Marvel tudja mit csinál. Remek embereket találnak maguknak. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy én is részese lehetek ennek."

Habár a nőket már szépen reprezentálta a DC Wonder Womanje, ezzel megelőzve a Marvelt is, az ilyen egyedinek számító alkotásokból nem lehet eleget kapni, ezért várhatóan sokan fognak az említett két film felé kacsintgatni. Hogy képesek lesznek-e megismételni a Fekete Párduc sikerét azt nem tudjuk, de a Marvelt ismerve alacsony a csalódás esélye.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.