Hirdetés

Chris Evans hamarabb térne vissza Fáklyaként, mint Amerika Kapitányként

|

Érdekes döntés a színész részéről és izgalmas a Marvel-rajongók számára.

Hirdetés

Ugyan mostanra vélhetőleg mindenki számára összeforrt Amerika Kapitány Chris Evans nevével, nem szabad elfelejteni, hogy a színész már a Marvel Filmes Univerzumot megelőzően szuperhősnek állt. Ő alakította ugyanis Johnny Stormot, azaz Fáklyát még a 20th Century Fox égisze alatt elkészült két Fantasztikus Négyes filmben a kétezres évek közepén.

Hirdetés

Az MTV News-szal nemrégiben folytatott beszélgetése során, melyben a Pixar új filmjét, a Lightyeart népszerűsítette, Evans-t arról kérdezték, hogy visszatérne-e Johnny Storm szerepébe a Fantasztikus Négyes filmekből egy esetleges multiverzumbeli cameo erejéig. És talán meglepő, de Evans válaszában azt mondta, hogy szívesebben tenné meg ezt, mint hogy újra eljátssza Amerika Kapitányt:

Istenem, hát az elég menő lenne, nem igaz? De nem, még senki sem keresett meg ezzel kapcsolatban. Mármint, nem egészen úgy nézek már ki, mint akkoriban. Az már 15, lassan 20 éve volt. Te jó ég, mennyire öreg vagyok.. Viszont nagyon szeretem azt a karaktert, de úgy tudom... nem most terveznek valamit kezdeni a Fantasztikus Négyessel?

Imádnám! Sőt, konkrétan könnyebb lenne eladni nekem ezt az ötletet, mint azt, hogy visszatérjek Amerika Kapitányként. Értitek, mire akarok kilyukadni? A Kapitány túlságosan is fontos, értékes szerep számomra. És tudjátok, nem igazán szeretném felbolygatni azt a csodálatos élményt, amit adott. De Johnny Stormmal kapcsolatban úgy gondolom, hogy sosem jött el az ő napja. Őt még azelőtt játszottam, hogy a Marvel rátalált volna a saját hangjára. Szóval, szerettem azt a szerepet, és hát, ki tudja, mit hoz a jövő.

Ti mit gondoltok, megnéznétek Evanst ismét Fáklyaként?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.