Hirdetés

Mégsem Jon Watts rendezi a Fantasztikus Négyes filmet

|

A rendező egy időre el akar szakadni a szuperhős zsánertől.

Hirdetés

Bár nem akkora volumenű hír, mint Justin Lin dobbantása a Halálos iramban 10 éléről, de azért Jon Watts távozása a Marvel Filmes Univerzum által rebootolandó Fantasztikus Négyes film éléről még így is meglepetés. Watts az elmúlt hét évben a Tom Holland-féle Pókember trilógiát felügyelte rendezőként, és a Marvel annyira elégedett volt a munkásságával, hogy a Fantasztikus Négyes MFU-ban való debütálását is rábízták.

Hirdetés

A rendező azonban úgy érzi, hogy hét év egyelőre elég volt a szuperhősködésből, és ezt még bőven idejében közölte Kevin Feigével és csapatával. A két fél baráti körülmények között intett búcsút egymásnak a közeljövőre, de a hosszútávú tervek között továbbra is benne van, hogy Watts dirigálja majd a következő Pókember-filme(ke)t. Hacsak rá nem jön, hogy már egyáltalán nem hozza lázba a szuperhős zsáner.

Watts egyébként egy egyelőre cím nélküli projekten dolgozik, melyben George Clooney és Brad Pitt rivális "fixereket" alakítanak - ezek a maffia körben mozgó alakok takarítanak fel úgy minden bűnügyi helyszínt, hogy ne maradjon nyom az illegális üzelmek után. A filmben a két sztár ugyanazt a megbízást kapja, ami egy alvilági fogócskaszerű történetet vetít előre. Az AppleTV+ nyerte el a forgalmazási jogokat, azonban mielőtt a streamingplatformon landolna, egy tágabb mozis vetítési periódust is kapni fog a film.

Ti sajnáljátok Watts távozását a Fantasztikus Négyes éléről?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.