Hirdetés

Chris Evans lesz a főszereplő Neill Blomkamp legújabb filmjében

|

A Greenland nevet viselő katasztrófafilmben kapott főszerepet az Amerika Kapitány szerepében ismertté vált Chris Evans.

Hirdetés

A legutoljára a Bosszúállók: Végtelen háború című és hatalmas pénzügyi sikernek örvendő Marvel filmben tűnt fel Chris Evans már sokadjára, mint Amerika Kapitány. Most viszont egy átlagosabb figura bőrébe bújik majd Neill Blomkamp legújabb filmjében, a Greenlandben.

Hirdetés

Neill Blomkamp a sci-fi filmjeinek hála vált közismert rendezővé, amik közül a District 9 örvend a legnagyobb népszerűségnek, ami után letett az asztalra még két a közönséget már inkább megosztó filmet, az Elysium - Zárt világot és a Chappie-t.

A film egy családról fog szólni, akik megpróbálnak túlélni, miközben kénytelen szembenézni egy természeti katasztrófával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.