Hirdetés

Chris Hemsworth Végtelen háborús videójánál nem látsz ma viccesebbet

|

Thor eljátszadozott egy kicsit csapattársainak akciófiguráival.

Hirdetés

Folynak a Bosszúállók: Végtelen háború munkálatai (már a 63. forgatási napnál tartanak) és a sztárok hasznosan ütik el azokat a perceket is, amiket nem a kamerák tüzében töltenek. Most a Thort alakító Chris Hemsworth jelentkezett egy videóval, amelyben keze ügyébe kerülnek a csapattársait mintázó figurák. Ezt követően a színész demonstrálja, hogy mi történne, ha Thor összecsapna a Bosszúállók tagjaival.

Hirdetés

Persze nem mindenkit akar elpáholni a csapatból. Újdonsült legjobb barátját, Hulkot magával viszi, majd megköszöni a filmet rendező Russo tesvéreknek "a nagy semmit".

Egyébként mostanában ez már a második alkalom, hogy a Mjölnir viszont látható a Végtelen háború forgatása körül, szóval már nagyon furdal minket a kíváncsiság, hogy tényleg sikerül-e újrakovácsoltatni a pörölyt miután Hela szétzúzza a Thor: Ragnarokban.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. május 4-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben még Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olson, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch és Tom Holland.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.