Hirdetés

Thor pörölye visszatér a Bosszúállók: Végtelen háborúban?

|

Talán Möjmöj még nincs végleg veszve.

Hirdetés

A Thor: Ragnarök csak idén ősszel kerül a mozikba, de az első trailerből már kiderült a film egyik legfontosabb momentuma, ami vélhetőleg alappillére lesz a cselekménynek. Hela (Cate Blanchett) darabokra töri Thor pörölyét és száműzi Asgardból a villámlás istenét. A spekulációk persze rögtön beindultak. Vajon Thor újra kovácsoltatja a Mjölnirt? Esetleg egy egészen új fegyverrel áll csatasorba a Thanos elleni harcban? Nos, egy új fotó a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásáról tovább húzza a rajongók idegeit.

Hirdetés

A filmet rendező Russo testvérek Instagramon osztottak meg egy képet, amelyen Joe Russo egy pap társaságában látható, aki a Mjölnirt tartja a kezében. A poszthoz csupán ennyit kommentáltak: "Méltó". A fotót az angliai Durham Katedrálisban lőtték, a pap pedig nem egy új Marvel karakter, hanem a helyi atya. Ezen a helyszínen korábban Harry Potter filmeket is forgattak, illetve a Thor-t megformáló Chris Hemsworth-öt is látták errefelé mostanság.

Worthy.

The Russo Brothers (@therussobrothers) által megosztott bejegyzés,

Elég bizonyíték ez arra, hogy a Mjölnir visszatér? Sajnos nem. Könnyen lehet, hogy csupán egy flashback jelenetben használják fel Thor öreg cimboráját, de az is megeshet, és ez a Marveltől egyáltalán nem idegen, hogy egyszerűen félre szeretnének vezetni minket. Nemrégen volt egy hasonló húzásuk, amit a Galaxis Őrzői 2-t érintő spoilerek miatt most nem részleteznénk.

A Thor: Ragnarök 2017. november 3-án kerül a mozikba Taika Waititi rendezésében. Ha korábban nem is, a film végére talán kiderül, hogy mi lesz a pöröly végső sorsa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.