Hirdetés

Chris Pratt és Kevin Feige is megszólaltak a Bosszúállók: Végtelen háborúval kapcsolatban

|

Az Űrlordot alakító Chris Pratt szerint a Bosszúállók: Végtelen háború pontosan olyan lesz, mint amire a rajongók vágynak.

Hirdetés

Szinte pontosan egy évre vagyunk a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatójától, ami az első darabja lesz annak a két filmnek, amelyek lezárják a Marvel Filmes Univerzum 2008 óta húzódó 3 fázisát. A stúdiónak már ezen túlmutatóan is vannak tervei, amiről itt olvashattok egy cikket, de mi most egyelőre fókuszáljunk a jelenre, illetve a közeljövőre.

Hirdetés

A Marvel következő nagy dobása, a Galaxis Őrzői 2 hamarosan a mozikba kerül, de a premier előtti vetítésekről származó értékelések, valamint a sztárokkal és producerekkel készített interjúk már ellepték az internetet. Tudva levő, hogy az Őrzőket viszontláthatjuk a következő Bosszúállók filmben így adta magát, hogy a riporterek erről is faggasák kicsit az illetékeseket. A Peter Quillt, alias Űrlordot alakító Chris Pratt azok között volt, akik nyilatkoztak a témában és a színész csupa jót mondott a két csapat találkozásáról:

"Pontosan olyan lesz, mint amire a rajongók vágynak. Az emberek újra és újra azt szajkózták nekem, hogy 'Mikor találkoznak már végre az Őrzők a Bosszúállókkal?'. Az én jeleneteim nagy részét már leforgattuk és állíthatom, hogy a rajongók nem fognak csalódni. Állati jó lesz."

Pratt azt is elismerte, hogy habár szerinte jelenleg a Galaxis Őrzői 2 a világ leglátványosabb filmje, ez valószínűleg nem sokáig lesz így, ugyanis a Bosszúállók: Végtelen háború 40 hőst sorakoztat fel egy látványos és akciódús kalandban.

Ennyi szuperhős mellé egy olyan ellenfélre is szükség van, aki képes akkora kihívást jelenteni, hogy legyen értelme összehívni a teljes bandát. Thanos pontosan ilyennek ígérkezik, ha pedig egyszer ráteszi a mancsát az összes Végtelen Kőre akkor jajj azoknak, akik szembe mernek szállni vele. Kevin Feige producer egy apró, de annál lényegesebb dolgot hintett el az Őrült Titán motivációjával kapcsolatban, amely máris spekulációkat szült.

"A motivációi több szempontból is hasonlóak lesznek ahhoz, ami az 'Infinity Gauntlet' képregényben is motiválta őt. Azt hiszem ez minden, amit mondhatok."

Az 1991-es 'Infinity Gauntlet' képregényben Thanos azért gyűjti össze a Végtelen Köveket (akkor még Drágaköveknek hívták őket), hogy hatalmas pusztítást végezhessen az univerzumban, ezzel azt remélve, hogy elnyerheti a Halál szerelmét. Ha a motivációi valóban "hasonlóak", akkor jó eséllyel gondolhatjuk, hogy Thanos nem egy ember életét fogja elvenni a film során, ebbe pedig valószínűleg néhány Bosszúálló is beletartozik.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. május 3-án érkezik a mozikba Joe és Anthony Russo rendezésében. Főbb szerepekben Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Pom Klementieff, Scarlett Johansson, Tom Holland és Anthony Mackie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.