Hirdetés

Christian Bale, aki mindenben szerepel

|

Látta valaki az Amerikai Pszichót? No és valamelyik újbatmant? Equilibrium, A tökéletes trükk, A gépész, Börtönvonat Yumába?

Hirdetés

Spike Lee készít egy remake-et az Oldboy című filmből, aminek külön érdekessége az, hogy én nem láttam. Scott Cooper Out Of The Furnace-jében, amiben egy törvényesen szabadult sittest (és nem pitbullt) alakít, akinek már csak annyi célja lenne, hogy elvegye a barátnőjét, de kideríti, hogy kik ölték meg a testvérét, és véres bosszúba kezd. Nos, Bale-t még ilyen szerepben nem láthattuk, de hogy a sztori már a Kiskegyed TV ajánló hasábjairól is ismerős, az tuti. Clint Eastwood-dal is esélyes a forgatás, ismét remake, ezúttal A Star Is Born címmel (na, Csillag születik-et azt láttam, de sanszos hogy ez nem az). Ezen felül a zseniális Michael Mann-nal (pl. Szemtől Szemben De Niro-val és Al Pacino-val) is dolgozhat majd együtt, a Gold című alkotáson (gyönge tippem szerint ha valaha elkészül, magyar címe Arany lesz), amely a jog kemény világába fog belebonyolódni, ügyészek és mindenki más történetét végigkövetve.

Szerintem ha ez mind igaz is, ez Bale körülbelül 5-6 éves tervezete lenne, szóval inkább csak szemezzetek 1-2 szimpatikusabbal, és szurkoljatok annak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.