Hirdetés

Christian Bale-t szemelhette ki magának Francis Ford Coppola az új filmjéhez

|

Bale egyik színésztársa, Robert Duvall kotyogta el a fülébe jutott információt.

Hirdetés

Francis Ford Coppola új filmet készít, és ezt kénytelen saját magának finanszírozni, miután más stúdiók nem kaptak rá a csalira. Erről már mi is beszámoltunk néhány hete, azóta viszont csupán pletykák szintjén merültek fel újabb és újabb nevek a Megalopolis kapcsán. Most azonban Robert Duvallnak köszönhetően egy hitelesebb információ is napvilágot látott, miszerint Coppola magát Christian Bale-t környékezte meg a Megalopolis főszerepével.

Hirdetés

Duvall és Bale a The Pale Blue Eye című gótikus horrorfilmben játszanak együtt, mely a Netflix számára készül, így a két színész az elmúlt időszakban mondhatni sok időt töltött egymással. Így teljesen hihető az a forgatókönyv, hogy Bale megosztotta Duvall-lal a nem mindennapi megkeresést - azonban arról már nem szól a fáma, hogy erre rá is bólintott-e Bale.

Mióta bejelentésre került a Megalopolis, azóta több A-listás színészt is szóba hoztak vele - többek között Cate Blanchett, Oscar Isaac, Forest Whitaker, Jessica Lange, Zendaya, Michelle Pfeiffer, illetve Jon Voight neve is rákerült a casting pletykaszalagokra. Duvall mostani nyilatkozata azonban még mindig a legmegbízhatóbb források egyike.

Coppola a Megalopolisszal egy képzeletbeli utópisztikus New Yorkban fog elkalauzolni minket, melynek állítólag 120 millió dollárra fog rúgni a büdzséje, aminek nagy részét a direktor saját maga finanszírozza, miután megszabadult néhány kaliforniai szőlőbirtoktól.

Ti örülnétek, ha Bale és Coppola útjai pont a Megalopolis esetében kereszteznék egymást?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.