Hirdetés

Christian Slater új filmje: Playback

|

Az elmúlt pár évben Christian Slatert sokkal inkább TV-ben láthattuk, mint filmekben, de ezen nélkülözésnek rég vége, ismét beleveti magát teljes erővel a munkába!

Hirdetés

A stábhoz csatlakozik még Johnny Pacar (Szerelemlecke, Ősrobbanás), Toby Hemingway (A testvériség, A szerelem bősége), Jonathan Keltz (CSI: Miami, Törtetők), Alessandra Torresani (Vészhelyzet, Dr. Csont, JAG, Terminátor: Sarah Connor Krónikái, CSI), Ambyr Childers (Kis nagy színész) és nem utolsó sorban Daryl "Chill" Mitchell (Ed, A belső ember, Testvérek) is.

Michael A. Nickles felelős a szkriptért, valamint a thriller rendezéséért is, a sztori szerint pedig Slater egy mindenre elszánt zsaru képében nyomoz majd egy sötét hangulatú és multú, misztikus városban annak lakói és eseménye után.

A film valamikor jövőre várható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.