Hirdetés

Christopher Nolan és James Gunn sem túl boldog a Warner döntése miatt

|

Két blockbuster-rendező szája is lefelé biggyed az HBO Max kapcsán.

Hirdetés

A Warner legutóbbi döntése kapcsán, amely egyöntetűen kimondja, hogy az összes náluk (is) forgalmazásban lévő 2021-es filmet egyszerre fognak bemutatni a mozikban és az HBO Maxon, rengetegen fejezték ki nem tetszésüket. Először egy úttörőt láttak bennük, akik dacolva a koronavírus-járvány okozta állapotokkal, egy új és meglepő döntést hoztak meg. Másodszor viszont kiderültek olyan tények is, hogy a Warner mindezt az összes másik partner háta mögött lépte meg, egyáltalán nem is értesítve előre őket. Emiatt többek között két rendező is nekik ment.

Hirdetés

A The Hollywood Reporternek eljuttatott közleményében a Sötét Lovag trilógia, a Tenet és a Dunkirk rendezője, Christopher Nolan élesen bírálta a Warner Bros-.t Elmondta: 

"Az ipar legnagyobb filmkészítői és legfontosabb sztárjai abban a tudatban hajtották álomra a fejüket, hogy a legnagyszerűbb filmstúdiónak dolgoznak, majd arra ébredtek, hogy kiderült, igazából csak a világ legrosszabb streaming szolgáltatásának."

A Movieweb számolt be arról, hogy A galaxis őrzői-mozik rendezője is igencsak feldúlt lett a döntés miatt, Gunn ugyanis a Warner égisze alatt forgatta le és készíti utómunkálatokban legújabb filmjét, a The Suicide Squad: Öngyilkos osztagot. A régóta és sokak által tűkön ülve várt mozi jelen állapotokat nézve egyszerre fog debütálni a majd nyitva lévő (?) mozik vásznain és az HBO Max - amit majd idehaza is élvezhetünk az HBO GO helyett. Hogy mindebből mi lesz, az még a jövő zenéje.

Ti mit gondoltok, vissza fog lépni a Warner?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.