Hirdetés

Christopher Nolan harmadik Batman filmjének a címe: The Dark Knight Rises

|

Ezt a filmet már nagyon sokan várják, főleg a Batman rajongók. Na de nézzük is meg, hogy milyen hírek röppentek fel róla!

Hirdetés

 

Egy interjúban, ami nemrég látott napvilágot a rendező, Christopher Nolan bejelentette, hogy a harmadik Batman film címe „The Dark Knight Rises” lesz. Emellett megadott pár információt a film történetével kapcsolatban is.

A hírek Geoff Bouchertől származnak, aki a „Hero Complex”-nél dolgozik. Geoff ki tudott húzni egy-két szót a titkolózó rendezőből. „Nem Rébusz lesz”-mondta Nolan a harmadik rész főgonoszáról. „Azokat a karaktereket fogjuk használni, akiket eddig, de bemutatunk pár újat is”-tette még hozzá.

 Nyilvánvalóan Boucher és Nolan arról is beszéltek, hogy meggyőzzék a Warner Brotherst arról, hogy a film inkább IMAX-ben legyen látható, mintsem 3D- ben. Boucher azt mondta, hogy ez az információ később fog napvilágot látni.

 Gondolom, most páran szomorkodnak, hogy nem Rébusz lesz Batman ellensége ebben a részben. Emlékezzetek csak, Nolan még márciusban kizárta a versenyből Mr Jégcsapot. Mostmár szerintem sokan úgy vannak vele, hogy azt szeretnék tudni, hogy ki lesz a főgonosz és nem azt, hogy ki nem.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.