Hirdetés

Christopher Nolan keresi a női főszereplőt a Batman 3-hoz!

|

Megbízható forrásokból tudhattuk meg, hogy Christopher Nolan ezen a héten fiatal színésznőkkel találkozott, hogy megtalálja a következő Batman film női főszereplőjét.

Hirdetés

 

Nolan már felvette az Eredet egyik sztárját, Tom Hardyt egy szerepre, és most úgy tűnik, hogy a szereplőválogatás jó úton halad. A „Moviehole” tette közzé a hírt, miszerint nagyon sok fiatal (20-30 éves) színésznő látogatja meg a Warner Bros.-t ezen a héten, hogy találkozzon a rendezővel és a producerekkel. A biztonság olyan magas szintű, hogy a legtöbben azt se tudják, milyen szerepre jelentkeznek. Így tehát nekünk sincs információnk arról, hogy kinek a karakterére keres színésznőt Nolan, de ez nem veszi el a kedvünket a találgatásoktól.

Mivel Maggie Gyllenhaal az előző részben meghalt, a film női főszereplő nélkül maradt. De ne gondoljátok egyből, hogy a rendező egy újabb szerelmet keres a főhősnek. Most még azt se tudjuk, hogy ki lesz a következő részben a főgonosz, tehát lehetséges, hogy Nolan Batman ellenfelének a szerepére keres színésznőt. Talán a Macskanő lesz az ellenfél? Esetleg Harley Quinn, vagy Talia al Ghul? A Batman univerzumban nagyon sok a női karakter, szóval csak találgathatunk, hogy ki lesz az.

Jelenleg csak azt tudjuk biztosan, hogy Christopher Nolan lesz a rendező és abból a forgatókönyvből fog dolgozni, amit az öccsével, Jonathan Nolannel közösen írtak. Emellett még arról is kaptunk információt, hogy a film először 2012. július 20.-án kerül bemutatásra. Michael Caine azt mondta nemrég, hogy a forgatás valószínűleg 2011 májusában fog elkezdődni. Nolan pedig azt jelentette ki, hogy találtak egy nagyon jó módot arra, hogy a történet, amit a Batman: Kezdődik-kel elkezdett lezáruljon. Tehát sejteni lehet, hogy ez lesz az utolsó filmje a Batman sorozatban.

Mit gondoltok Batman rajongók? Melyik karakter szerepére keres színésznőt Nolan, és mi lenne a legjobb választás?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.