Hirdetés

Christopher Reeve Cameoja Az acélemberben

|

Christopher Reeve neve nagyon sokáig összecsengett Supermanével, hiszen a színész legenda négy filmen keresztül viselte a vörös köpenyt.

Hirdetés

Szerepének emléket állít a 2001-2011 között vetített TV sorozat, a Smallville is, mely a fiatal Clark Kent életéről szól. Ebben a sorozatban maga Reeve is feltűnt néhány epizód erejéig amikben Dr. Virgil Swannt alakította, egy tudóst aki segített Clarknak megfejteni a kryptoni írást. Christopher Reeve 2004 októberében tüdőrákban halt meg. A 2006-os Superman visszatér is neki adózik, ahol szinte mindent megtartottak a korábbi filmből, csupán apró változtatásokat ejtettek a főcímdalon és Superman jellegzetes ruháján. Ezzel szemben Az acélember látszólag szakít a múltal és új alapokra helyezi a karaktert, ám most mégiscsak úgy tűnik, hogy nem feledkeztek meg teljesen a gyökerekről. Van itt egy rövid mozgókép melyen jól látszik, hogy a filmben egy pillanatra Henry Cavill arca helyére CGI-vel Christopher Reeve arcát vágták be. Ez a kis Easter Egg egy nagyon szép módja az előd megtisztelésének.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.