Hirdetés

Christopher Reeve Cameoja Az acélemberben

|

Christopher Reeve neve nagyon sokáig összecsengett Supermanével, hiszen a színész legenda négy filmen keresztül viselte a vörös köpenyt.

Hirdetés

Az amerikai színész, rendező, producer és író hírnevét Superman megformálásával szerezte. Az első film melyben ő bújt a DC Comics leghíresebb szuperhőse bőrébe 1978-ban látott napvilágot Richard Donner renedzésében és méltán elismert darabbá vált világszerte. Ezt követte még további három film, amik sajnálatos módon már nem voltak képesek tartani az első rész nívóját ígyhát részenként csökkent a színvonal. A négy film alatt Reeve azonban egyé vált karakterével, de balesete miatt ami tolószékbe kényszerítette végül soha többé nem viselhette már mellkasán az El-ház címerét. (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.