Hirdetés

Jótékonykodással te is találkozhatsz Chuck Norisszal

|

Nem kell hozzá mást tenned, mint egy cipősdoboznyi aprósággal támogatni a gyerkőcöket.

Hirdetés

A Baptista Szeretetszolgálat minden évben elindítja az országos karácsonyi adománygyűjtését, amellyel számos gyermek ünnepét teszik varázslatosabbá. Ahhoz, hogy támogathassuk ezt a nemes kezdeményezést nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, az is elég, ha összeállítunk egy cipősdoboznyi jóságot, ráadásul ha így teszünk, most részt vehetünk egy különleges eseményen is. 

Hirdetés

A Baptista Szeretetszolgálat egy legendás színésszel, Chuck Norrisszal és feleségével együtt indítja útjára a Cipősdoboz jótékonysági akciót november 24-én, szombaton este a Papp László Budapest Sportarénában, amelyet különböző jegytípusokkal lehet támogatni, de már az is elég a belépéshez, ha egy kis zsebpénzzel (1000 ft) és egy teli cipősdobozzal érkezünk. A rendezvény házigazdája, Vujity Tvrtko lesz, ott lesz Chuck Norris magyar hangja, Jakab Csaba is, a zenéről pedig a Magna Cum Laude énekese, Mező Misi és barátai gondoskodnak. 

A Facebook eseményt ide kattintva találjátok, jegyeket pedig itt vásárolhattok (a teljes bevételt a Cipősdoboz Akcióra fordítják). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.