Hirdetés

Cillian Murphy belefáradt már a szuperhősfilmekbe

|

Nem lehet mindenki szuperhősrajongó. Ezt most Cillian Murphy is bebizonyította nekünk.

Hirdetés

A Christopher Nolan-féle Batman filmekben kitűnő Madárijesztőként fellépő Cillian Murphy elmagyarázta, hogy miért nincs oda a mostani szuperhőstrendért, és, hogy a Batman-trilógia miért különül el kicsit a mai Marvel és DC filmektől.

Hirdetés

Murphy elmondása szerint már azt sem tudja, hogy honnan jönnek ezek az új filmek.

Más idők jártak még akkor, amikor a Batman: Kezdődiket forgattuk. Szerintem Chris [Nolan] megérdemli a dicséretet azért a trilógiáért. Földhöz ragadtabb a megszokottnál és realistább is.

Hozzátette, hogy abban a filmben nincsenek szuper képességek.

Felfokozott történetmesélést látunk, ahol New York szerepét Gotham veszi át, és nincs benne semmi mágia. Batman sokat fekvőzik, kigyúrja magát és olyanná válik, mint egy brit. Én ezt szerettem ezekben a filmekben. A gyerekeim imádják a Marvel filmeket, de én nem. Nem is nézem őket.

Murphy legközelebb ismét Nolan oldalán tűnik majd fel, ezúttal a Dunkirkben, ami 2017 júliusában lesz látható a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.