Hirdetés

CineStar Ajánló - Köntörfalak

|

Ritkán kapnak figyelmet nálunk magyar filmek, de végig néztem a szóban forgó alkotást, és úgy gondoltam: Ez megér egy misét… vagy inkább egy ajánlót.

Hirdetés

A Köntörfalak nevével először egy ingyenesen megjelenő heti programfüzetben találkoztam (szép kis cenzúra, no de ez nem is a reklám helye), ott olvastam a kritikáját az éppen akkor aktuális filmnek. Ez volt februárban. Akkor elég jó visszhangja volt, ezért úgy döntöttem, beülök rá egy moziba, ám ez valahogyan nem történt meg soha. De ami késik, nem múlik: a minap kézhez kaparintottam a művet és cseppet sem bántam meg, hogy rászántam 80 percet az életemből.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.