Hirdetés

Cliffhanger - rebootot kap Sylvester Stallone klasszikusa

|

Női rendezővel, női főszereplővel gondolják újra a fagyos akciózást.

Hirdetés

Az 1993-as, Sylvester Stallone főszereplésével készült Cliffhanger - Függő játszma egyike a színész kultstátuszba lépett filmjeinek, éppen ezért sokan kapták fel a fejüket a hírre, hogy a Rocket Science megszerezte a jogokat és összehoznak belőle egy rebootot Neal Moritz (Halálos iramban franchise) producerrel együtt. Mégsem ez a legmeglepőbb része a dolognak. 

Hirdetés

A producerek ugyanis női főszereplővel és rendezővel szeretnék rebootolni a Cliffhangert Sascha Penn (Creed II.) forgatókönyve alapján, vagyis a tervek szerint Ana Lily Amirpour (Csadoros vérszívó, Légió) kerülne a kamera mögé, Stallone karakterét pedig egy színésznőre osztják, jelenleg is zajlik a casting. A jelenlegi információk szerint a szereplőgárdában fel fog bukkanni Jason Momoa is. 

Továbbra sem világos, hogy Hollywood miért rángat elő több évtizedes filmötleteket és gondolja újra női stábbal, miért nem talál ki a kiváló színésznők számára saját koncepciókat, amikben anélkül teljesedhetnének ki, hogy az eredeti alkotás rajongói felháborodnának. Oh, megvan! Hát a pénz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.