Hirdetés

Colin Farrell az Igazság Ligájában?

|

Legalábbis ez a szóbeszéd járja most az internet és Hollywood világát.

Hirdetés

Április óta zajlik a DC szuperhőscsapatának, az Igazság Ligájának a forgatása az angliai Pinewood stúdióban, melyről a Warner stúdió azóta is elég kevés dolgot árult el. Ugyan a hivatalos szinopszis már kiderült, viszont a film teljes szereposztása továbbra sincs még hivatalosan közzétéve. Nem csoda hát, hogy még mindig felüti a fejét pletyka szinten egy-egy színész csatlakozása. Most sem történt másként, ugyanis a napokban kezdett el terjedni az a hír, hogy Colin Farrell és a Trónok Harcából ismert Michiel Huisman (Daario Naharis) is tárgyalásban áll a stúdióval egy meghatározatlan szerepre.

Hirdetés

A hírt egy Twitter felhasználó tette először közzé, aki azt állítja, hogy Colin Farrell és Michiel Huisman is tárgyal, hogy csatlakozzon a szuperhős kalandhoz. Természetesen nincs szó arról, hogy kit játszanának el, és a stúdió sem nyilatkozott erről a hírről semmit, úgy hogy érdemes fenntartásokkal kezelni ezt az infót.

Azt azonban muszáj megemlíteni, hogy tavaly novemberben még úgy volt, hogy Colin Farrell John Constantine bőrébe fog bújni a Justice League: Dark-ban (amit még azóta sem jelentettek be, hogy készülne), ám azóta csönd honol a projekt háza táján. Kiváncsian várjuk, mi lesz Farrell sorsa, és hogy melyik filmhez fog csatlakozni. Ha egyáltalán tényleg fog csatlakozni.

Az Igazság Ligája 2017. november 17-én érkezik a mozikba Zack Snyder rendezésében, a főbb szerepekben pedig Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Amy Adams, J.K.Simmons és Willem Dafoe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.