Hirdetés

Colin Farrell szívesen eljátszaná az új Batmant

|

A sötét lovag - Felemelkedéssel lezárult Christopher Nolan és Christian Bale "Batman-házassága", de a hírek szerint a Warner minél hamarabb útjára indítaná a reboot-ot.

Hirdetés

A színészt megkérdezték és így válaszolt:

"-A gyermeki énem azt mondaná, hogy persze, mindenképp, ám Christian nagyon magasra tette a mércét. Nem azt mondom, hogy már fel is kértek a szerepre, de érdekelne a dolog."


Aki esetleg nem látta még a filmet(van egyáltalán ilyen? :)) és nem akarja elrontani a filmélményét spoileres dolgok miatt, az ne olvasson tovább:
Érdeklődéssel várjuk, hogy mégis mi sül ki a dologból, hiszen "A sötét lovag - Felemelkedés" vége alapján, Batman kilétére illetően több elmélet is szóba került...Ugyanis nem lehetetlen, hogy van az a pénz(Ugye-ugye Michael "nem rendezek több Transformers-filmet" Bay?), amiért Christian Bale mégis magára ölti a Batman-maszkot, másrészt, ott van Joseph Gordon-Levitt (John Blake), akiből még akár Batman, vagy akár Robin is lehet egy új Batman, vagy esetleg az "Igazság Ligája" filmben.

Egyéni véleményem, de szerintem Farrell van olyan színész, hogy simán eltudná játszani a karaktert. Szerintetek alkalmas lenne Christian Bale utódjaként? 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.