Hirdetés

Colin Trevorrow megerősítette, hogy tárgyal a Csillagok Háborúja 7 rendezéséről

|

Amióta bejelentették, hogy a Disney megszerezte a Star Wars filmek jogait, folyamatosan röppennek fel hírek a lehetséges rendező nevéről. Néhány hollywoodi top rendező már kijelentette, hogy nem érdekli a munka.

Hirdetés

Ma előkerült agy júniusi interjú, amiben Trevorrow a következőket nyilatkozta: "Ami a szakmai életet illeti, nem beszélhetek még konkrét címekről, de ha kiderül mi ez, akkor valószínűleg ki fogom váltani ez emberek haragját az interneten. SZóval csak azt akarom mondani előre, ígérem azoknak, akik szeretik ezt a mitológiát, hogy legalább én is annyira szeretem, mint ők, és tiszteletben fogom tartani azt.

Egy másik interjúban kijelentette, hogy tudja, milyen fontos emberek milliárdjainak a film, és hogy nagyon szeretné ő rendezni a Csillagok Háborúja 7 epizódját, amely nagyon fontos pontja lenne az életének.

Reméljük hamarosan kiderül a rendező neve, és már konkrét hírben tudunk beszámolni a fejleményekről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.