Hirdetés

Comic-Con 2016 - Oscar-díjas színésznő Marvel Kapitány szerepében

|

Hosszas várakozást követően a Marvel végre bejelentette, hogy ki fogja életre kelteni Carol Danvers-t a.k.a. Marvel Kapitányt.

Hirdetés

Marvel Kapitány önálló mozifilmje a Bosszúállók: Végtelen Háború első része után debütál néhány hónappal 2018-ban, de a karakter már a Föld legnagyobb hősei oldalán is feltűnik, hogy segítse őket Thanos fenyegetése ellen. Éppen ezért igencsak érett a hivatalos bejelentés a Marvel Studios részéről, amire végre sort is kerítettek a Comic-Con panelen - mármint, az Oscar-díjas Brie Larson ("A szoba", "Kész katasztrófa") maga robbant be a színpadra, majd óriási tapsvihar és éljenzés közepette megerősítették szerepét. 

Hirdetés

Nagyszerű volt látni, ahogy Larson csatlakozik a jelenlévő sztárokhoz immáron a Marvel Filmes Univerzum részeként, ahogy azt is, hogy milyen lelkes a színésznő karakterét illetően. Legközelebb a Kong: Skull Island-ben - aminek tegnap este debütált az első előzetese - tűnik fel Tom Hiddleston (Loki) és Samuel L. Jackson (Nick Fury) mellett. A Captain Marvel mozi 2018 júliusában debütál, amihez érkezett egy update-elt logo, illetve itt hagyunk a végére egy elképesztően jól sikerült rajongói munkát is Larsonról, mint Carol Danvers. Ti mit gondoltok a castingról?  

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.