Hirdetés

Comic-Con 2011 - Immortals plakát

|

Tarsem Singh a friss jövő évi Hófehérke mellett kicsit más tájakra is evez a történelmi stílusú Immortals tekintetében, amelynek stáblistája is már önmagáért beszél.

Hirdetés

A film 2D-ben és 3D-ben is lejátszára kerül a következő nevekkel a plakáton: Henry Cavill, Stephen Dorff, Luke Evans, Isabel Lucas, Kellan Lutz, Freida Pinto és Mickey Rourke. Hyperion király (Rourke) háborút indít az ismert emberiség ellen, hadjáratának legfőbb célja, hogy megszerezze az úgynevezett Epirus íjat, amivel kiengedheti a bebörtönzött titánokat Tartaros-i katlanukból. Az istenek nem avatkozhatnak közbe semmilyen módon Hyperion cselekedetibe, de Theseus (Henry Cavill), egy egyszerű paraszt mivolta ellenére megpróbálja megakadályozni a közelgő veszedelmet egy papnő segítségével (Freida Pinto).

 

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekintheted!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.