Hirdetés

Comic-Con 2012 - Guillermo del Toro és Ron Perlman tervezik a Hellboy 3-at

|

Sok Pokolfajzat-rajongó felkaphatja a fejét, hogy végre újra láthatják kedvenc vörösüket a mozivásznon.

Hirdetés

Guillermo del Toro azt nyilatkozta, hogy mostmár hivatalosan is bejelenthetik, hogy a csapat újra együtt van a Hellboy 3-ra.

Ron Perlman a következőt mondta a filmről: „Az első két film egyértelműen erre, az utolsó filmre volt kiélezve. Minden, amit a két filmben tettünk, ide vezetett, ehhez a végzethez, úgymond kőbe van vésve, hogy Hellboy-t mi okból idézték a Földre, mit kell megtennie.”

Ron Perlman nemrég újra átesett a sminkelési procedúrán, amikor Hellboy-t csináltak belőle, ugyanis egy kisfiú ezt kívánta a Make-A-Wish Foundation keretein belül (tudjátok, ez az a szervezet, ami súlyos beteg gyerekek egy kívánságát teljesíti). A színész így nyilatkozott a kérésről: „Sok gyerekkel találkoztam, akik a filmek rajongói, de hallani ennek az egy gyereknek a történetét, ahogy az első két részt nézte a kórházi kezelések közben, nagyon meghatott. Ezek után még jobban belehúzunk.”

Ha most kezdenek bele a forgatásba, valószínű, hogy jövőre még nem, legkorábban is év végén láthatjuk a csapatot újra a mozikban. Mindenesetre nagyon várunk bármilyen anyagot a filmből, amint érkeznek, természetesen Veletek is megosztjuk!

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.