Hirdetés

Comic-Con 2012 - Joe Golem and the Drowning City az Én, a robot rendezőjétől

|

Az Én, a robot alkotója, Alex Proyas vezényelheti le a Joe Golem and the Drowning City vászonra szánt adaptációját, melyet a Hellboy (Pokolfajzat) alkotóinak köszönhetünk.

Hirdetés

50 év telik el a dögevők és patkányok lakta városrészben, ahol a 14 éves Molly McHugh valamint barátja és munkaadója, Felix Orlov, az egykor ünnepelt, de mára már kiöregedett bűvész kénytelen szembenézni a nemmindennapi élet nehézségeivel. Egy félresikerült szeánsz következtében Orlovot titokzatos idegenek rabolják el, Molly pedig a nyomába ered. Útja során egy titokzatos férfi, Joe Golem van a segítségére, akinek a múltja önmaga előtt is ködbe búrkolózik, és akinek a kizárólagos célja, hogy boszorkányokra vadásszon.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.