Hirdetés

Comic-Con 2012 - Joe Golem and the Drowning City az Én, a robot rendezőjétől

|

Az Én, a robot alkotója, Alex Proyas vezényelheti le a Joe Golem and the Drowning City vászonra szánt adaptációját, melyet a Hellboy (Pokolfajzat) alkotóinak köszönhetünk.

Hirdetés

A Deadline értesülései alapján a Constantin Film vászonra szeretné adaptálni a Joe Golem and the Drowning City című képregényt, melyet a Hellboy alkotói, Mike Mignola és Christopher Golden készítettek. Már lehetséges rendezőt is találtak a projekt élére, ő pedig nem más, mint az Én, a robot készítője, Alex Proyas. A hivatalos sztori: 1925-ben a folyamatos földrengések és növekvő tengerszint következtében Alsó-Manhattam víz alá kerül, amit lakosai nem voltak hajlandók elhagyni, így egy új életforma alakult ki, a többiek által csak a Fuldokló Városnak nevezett negyedben. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.