Hirdetés

Comic-Con 2013 - A Thor: Sötét Világ és a Bosszúállók 2 jelenetek leírása

|

Sajnos még nincs konkrét videók, ezért csak elmondások alapján tudom közölni veletek a jelenetek leírását.

Hirdetés

Thor: Sötét Világ:

Az elején Lokiról volt szó, hogy lehet látni teljes harci díszben. Aztán a helyszín Asgard, egy ordas nagy csata, mindenhol mindenki harcol, Thor haverjai, (tehát Sif és a 3 Harcos) is, aztán a Mjölnir végigszáguld a csata közepén és megáll Thor kezében. Aztán valami nagy kőszörny áll Thor előtt és hörög, Thor felnéz rá és izomból szétüti a kalapáccsal boooom. "Még valaki?" Kérdezi.

Thor ebben a részben "vagány és pimasz" lesz. Natalie Portman-t is látni, nem tűnik túl egészségesnek vagy boldognak, amikor Thor megérkezik érte a Földre, de aztán elviszi Asgardba és ott "kivirul", de azonban a dolgok rosszra fordulnak.

Jane ad Lokinak egy pofont: "Ezt New York-ért!" felkiáltással. A trailer végén Thor térdel, hívja a Möjmöjt, erre Loki (vagy Malekith, aki alkatilag hasonlít rá) megrúgja a kezét. Bár olyan trailer "elemzés" is volt, aki kézlevágást és Luke Skywalkeres dolgot mondott és volt olyan is, aki szerint Thor keze égett. Bár nem hiszem, hogy egy Disney-filmben tényleg nyisz-nyisz lenne Thor karjának. (Szóval látható, hogy többfajta leírása volt, így csak akkor tudjuk meg az igazságot, amikor látni fogjuk az előzetest.)

Kurse játékfigura:

 

Kommentelés előtt nyomhatsz egy lájkot ide és ide.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.