Hirdetés

Comic-Con 2013 - Az Amerika Kapitány 2 és a Galaxis Őrzői jelenetek leírása

|

Az előző posztot folytatva újabb 2 jelenet leírását hoztam, ezúttal az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Galaxis Őrzői lesznek a középpontban.

Hirdetés

Majd egy űrlény börtönben vagyunk, 5 lényt letartóztatnak Zandaron. Holografikus képet látunk róluk. Felsorolja a szereplőket. Rhomann Dey narrálja az egészet intenzív szarkazmussal, főleg azt a részt amikor Quill Star Lordnak mondta magát. Quill miközben ezt hallgatja, felemeli a középső ujját. mint egy nyikorgó csigát mikor feltekersz és bemutat Dey-nek. Később Quill van börtönben és hallgatja Drax lökött gamba gamba zenéjét sztereóban. Aztán jön egy tonnányi akciójelenet, látni egy kétfejű űrlényt lőni, börtönlázadást, Gamorát, Raccoon-t lőni gonosz arccal. A jelent véget ér John C. Reilly mondja: "A Galaxis Őrzőinek hívják magukat. Mekkora csomó s*ggfej." A jelenet végén látjuk őket felsorakozni, mint a gyanúsítottak előállításkor.

Néhány kellék:

 

Amerika Kapitány: A tél katonája jeleneteinek leírása:

A sok képanyag miatt úgy néz ki, hogy egy paranoid kém thrillert fogunk kapni vicces szuperhősös akciófilm helyett. Láthatunk egy teljes jelenetet: Kapitány beszáll egy liftbe a SHIELD főhadiszállásán és ott van vele Crossbones pár más sráccal. Kém cuccokról beszélgetnek, de a Kapitány látja, hogy nincs náluk fegyver. Ekkor egy csapat öltönyös száll be és Kapitányt körülveszi egy csomó srác, egy pici üvegliftben. Masszív túlerővel egy pici helyen. (Ez inkább Hulknak lenne probléma. Haha) Kapitány azt mondja: "Mielőtt elkezdjük, ki szeretne szállni valaki?" Senki sem teszi. A srácok támadnak, Kapitány benyomja a vészmegállítót és mindenki megpróbálja őt megölni. Egy mágneses karszalag miatt ami a falhoz rögzíti az egyik kezét, úgy harcol, de mindnek szétrúgja a s*ggét. Végül kiszabadítja a csuklóját és két kézzel veszi fel a harcot.

Aztán Kapitány és Crossbones van egymással szemben és Cross azt mondja: "Ez nem személyes ügy!" Folyamatosan "kóstolgatja" Kapitányt. Rogers a mennyezethez vágja őt, majd mikor megáll a lift, ő ott van, körülötte szétvert testek és törött üvegek, lehajol a pajzsáért.

Láthatunk más képeket, amiken Kapitány és Özvegy régi SHIELD bázisokat járnak be, rejtett titkokat keresve. Robert Redford, aki Alexander Pierce-ot alakítja azt mondja Kapitánynak, hogy "a SHIELD meg akarja védeni az embereket, de néha egy jobb világot felépíteni együtt jár a régi szétszakításával. A SHIELD-nek vannak ellenségei. Tudod hogy működik a világ!"

Özvegyet látni egy temetőben. Látjuk Anthony Mackie-t a Falcon-t egy kocsit vezetni. Később lehet látni egy rakás őrült SHIELD járművet, miközben Fury és Kapitány vitatkoznak a kém-erkölcsről. Kapitány: "Azt hittem a büntetés a bűncselekmény után esedékes." Fury visszaszól Kapitánynak hogy, "tartsa nyitva szemét."

Kapitány ugrál, dolgok robbannak, Özvegy csinin szétrúgja az összes s*gget, leereszkedik valami nagy cuccról, lő minden irányba. Buszrobbanás, harc és harc. Falcon berepül egy repülőgép hordozóba, miközben üldözik. Aztán a SHIELD Helibázisa felrobban és a folyóba zuhan. A jelenet végén látjuk Bucky-t, amint felveszi a Kapitány megfakul, égett pajzsát és belenéz a kamerába. (Nagyon sötét fekete szem-smink van rajta.)


Kommentelés előtt nyomhatsz egy lájkot ide és ide.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.