Hirdetés

Comic-Con 2013 - Az Amerika Kapitány 2 és a Galaxis Őrzői jelenetek leírása

|

Az előző posztot folytatva újabb 2 jelenet leírását hoztam, ezúttal az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Galaxis Őrzői lesznek a középpontban.

Hirdetés

Hasonlóan az előzőhöz, kiírom, hogy SPOILER veszély! Íme a Galaxis Őrzői leírása: Egy elhagyatott idegen világot látunk, ahol Star Lord bemegy egy ősi templomba amit egy fénygömb világít meg és és ellop egy régi idegen gömböt. (Mi van már itt?  Kocka, gömb? Tiszta matekóra). Űrlény zsaruk jönnek be nagy fegyverekkel: "Dobd el!" felkiáltással. A vezetőjük Korath kérdezi, hogy kicsoda Quill. Nem hiszi el, hogy ő Star Lord, azt mondja ő egy ember és megsebesült. Azt látjuk hogy valaki aktivál egy csukló adóvevőt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.