Hirdetés

Comic-Con 2013: Infók a Sherlock harmadik évadjáról

|

A BBC népszerű sorozata is képviseltette magát a Comic-Con-on, és a készítők beszéltek a leendő harmadik évadról.

Hirdetés

Előbbire Gatiss állítása szerint rengeteg féle magyarázat lehetséges, de természetesen a megoldásban nincs semmi természetfeletti. Utóbbira pedig kategorikusan kijelentették, hogy Moriarty HALOTT, ez nem is kérdéses. A harmadik évadban – amely ezúttal is „mindössze” 3, 90 perces epizódból áll majd – Mycroft-ból valamivel többet kapunk, hiszen Sherlock „halála” nem maradt hatástalan a környezetére. Annyi bizonyos még, hogy az első rész – ahogy azt a Holmes legendáriumban jártasak már sejthették – Az üres ház lesz, míg a középső epizód A hármak jele (nem, nem elírás) címet viseli. Annyi azonban bizonyos, hogy számíthatunk Watson esküvőjére, ami a híres duó kapcsolatában újabb változásokat fog indukálni. Ami pedig a már beharangozott negyedik évadot illeti: noha kissé elhamarkodottan jelentették be, mindkét színész maximálisan benne van, így számíthatunk még egy ideig a kalandjaikra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.