Hirdetés

Comic-Con 2013 - Joss Whedon Fireflya játékként folytatódik tovább

|

A Firefly 2002 és 2003 között futott kiváló sorozat volt, ami sajnos csak egy évadot élt meg. A rajongók azóta is folytatásra várnak, és most meg is kaphatják, csak nem éppen úgy ahogyan várták.

Hirdetés

"Mindig is a mi küldetésünk volt, hogy életrekeltsük a Verse-t és átadjuk a vásárlóinknak minden lehetséges módon. Az ötlet, hogy létrehozzunk egy interaktív élményt amiben a rajongók átélhetik a saját Firefly kalandjaikat, hát nem is lehet szavakba önteni."

Matt McMohan a Fox Digital Entertainment alelnöke hozzátette, hogy: "Izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a QMx-el a Firefly Onlineon. A QMx-nek hosszú és sikeres múltja van a Fireflyal, nem is kívánhatnánk jobb partnert egy innovatív jaték megalkotására, ami felépít egy olyan Verse-t ami elnyeri a rajongók tetszését." 

Ti meg vagytok elégedve egy ilyen jellegű folytatással?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.