Hirdetés

Comic-Con 2013 - Joss Whedon Fireflya játékként folytatódik tovább

|

A Firefly 2002 és 2003 között futott kiváló sorozat volt, ami sajnos csak egy évadot élt meg. A rajongók azóta is folytatásra várnak, és most meg is kaphatják, csak nem éppen úgy ahogyan várták.

Hirdetés

A Comic-Conon bejelentésre került a Firefly Online ami jövőre érkezik iOS és Android eszközökre. A játékon a QMXi és Spark Plug Games dolgoznak. Feladatunk az lesz, hogy egy hajó kapitányaként legénységet toborozzunk, küldetéseket teljesítsünk valamint a megszerzett javakkal üzleteljünk más játékosokkal. A hajónkat is testre szabhatjuk, ráadásul nem fog számítani, hogy melyik platformot válasszuk, hiszen bármelyik eszközről csatlakozhatunk ugyan arra a szerverre. Andy Gore a játékfejlesztő stúdió vezérigazgatója ezt nyilatkozta: "A QMx-nél első kézből tudjuk, hogy milyen nagyszerű és hatalmas franchise a Firefly és azt is, hogy milyen erősek a Barnakabátosok." Folytatásért és trailerért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.