Hirdetés

Comic-Con 2013 - Joss Whedon Ultron eredetéről és a folytatásról beszélt

|

A Comic-Con egyik legnagyobb bejelentése az volt mikor Joss Whedon lerántotta a leplet A bosszúállók 2 címéről ami megkapta az Avengers: Age of Ultron nevet.

Hirdetés

Az "Age of Ultron" címből rögtön kiderült, hogy kivel is néznek szembe kedvenc Bosszúállóink, el is indultak a találgatások, hogy miként fog az új ellenség bekapcsolódni a történetbe. Sokan az azonos címmel megjelent képregényre kezdtek el asszociálni melyben Hank Pym (Ant-Man) hozza létre Ultront aki elszabadul és hatalmas pusztításokat végez, közben több főbb Marvel karaktert is megölve. A probléma ezzel csak az, hogy különálló Ant-Man film már nem lesz A bosszúállók folytatása előtt ezért gondot okozhat ilyen fontos szerepet egy még be sem mutatott karakterre bízni.

Kiderült, hogy a filmnek csak kis mértékben lesz köze a képregényhez: "Mivel nemrég jött ki az Age of Ultron című képregény, ezért sokan azt hitték, hogy azt filmesítjük meg, de nem erről van szó."-Mondta Joss Whedon. "Egy saját verziójú Ultron eredettörténetet mutatunk be. Eredetileg ott volt Hank Pym, szóval sokan azt gondolják, hogy itt is itt lesz. Hát nem."

Ultron teljesen el fog térni a képregénybeli énjétől, de valakinek meg kell építenie. Talán Tony Stark fogja. "Úgy építjük fel a történetét, hogy több köze legyen azokhoz A bosszúállókhoz akiket már ismerünk."


Azzal, hogy Ultron bekerül a történetbe Whedonnak lehetősége lesz arra, hogy megváljon néhány karaktertől. Habár soha sem mondta, hogy megölné bármelyiket is, arra azonban már utalt, hogy frissítené a csapatot. Jelenleg Sólyomszem a legesélyesebb a halálra, hiszen ő csak egy egyszerű ember, és valószínűleg soha sem kap önálló filmet. Egyedül a hálála lehet az oka, hogy Whedon beleépíti a következő filmbe. "Ezúttal, tényleg jó móka számomra Sólyomszem szerepét írni. Múltkor elég hamar megszállta a rosszfiú és úgy is maradt szinte a film végéig, úgyhogy most nagyon jó, hogy végig ott van és láthatjuk együtt a többiekkel."

Joss Whedon korábbi nyilatkozatából világos, hogy Thanost A bosszúállók 3-ra tartogatja, ám már bejelentették, hogy a Galaxis Őrzőiben ismét feltűnik, illetve az utána következő filmekben végig lehet majd érezni a jelenlétét. Minden esetre mind két gonosz egy színészre vár, Ultron szerepére jelenleg Vin Diesel a legesélyesebb aki már leszerződött a Marvelnél, csak még nem tudjuk, hogy mire.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.