Hirdetés

Comic-Con 2013 - Marc Webb beszélt Elektróról, Rhinóról és a folytatásokról

|

San Diegoban A csodálatos Pókember 2 rendezője beszélt arról, hogy sok ellenség fog feltűnni a filmben. Néhány csak pár percre, ám akad olyan is akinek megalapoznak egy következő filmet.

Hirdetés

A Sony már bejelentett egy harmadik sőt egy negyedik részt is. Ezekről a filmekről a következőket mondta Webb: "Korai még túl sokat a részletekről beszélni, de ha kellően odafigyelsz majd erre a filmre, akkor talán lesz valami sejtésed, hogy mi következik ezután. A negyedik egy kicsit meglepő volt. Mindig is három filmben gondolkodtunk, de talán akadnak olyan elemek amik már nem férnek be a filmekbe és ezek kitölthetik a negyedik részt."

A csodálatos Pókember 2 2014 május 2-án érkezik. Főbb szerepekben Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Paul Giamatti és Dane DeHaan.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.