Hirdetés

Comic-Con 2013 - Marc Webb beszélt Elektróról, Rhinóról és a folytatásokról

|

San Diegoban A csodálatos Pókember 2 rendezője beszélt arról, hogy sok ellenség fog feltűnni a filmben. Néhány csak pár percre, ám akad olyan is akinek megalapoznak egy következő filmet.

Hirdetés

"Az egyik legszórakoztatóbb dolog Pókember világában, hogy azok az emberek akik bűnözővé válnak gyakran nem bűnözőként kezdik. A legtöbb kapcsolat valamilyen módon a szereteten alapul" -mondta. "Mutatunk olyan karaktereket is akik nem feltétlenül a fő ellenségei... az majd Elektró lesz." Mikor arról kérdezték, hogy lesznek-e szarvak Rhinón így válaszolt: "Igen", de hozzátette, hogy ő nem kapott túl sok szerepet a filmben. "Rhinóból csak egy kis ízelítőt kapunk egy jól kitervelt, óvatos módon." Ha tudni szeretnéd mit mondott a rendező a folytatásokról kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.