Hirdetés

Comic-Con 2013 - Panelek és Interjúk

|

A Comic-Con nagy kihívás a színészeknek, rendezőknek, producereknek és íróknak egyaránt, hiszen először a paneleknél kell helytállniuk és eladniuk magukat, majd pedig kérdések hadára kell felelniük.

Hirdetés

Dawn of the Planet of the Apes

A majmok bolygólya: Lázadás folytatásaként érkező film egy olyan jövőt mutat be, melyben egy vírus szinte a teljes emberiséget kiírtotta, és a fejlett intelligenciájú majmok vették át az uralmat. A filmről interjút adott Matt Reeves rendező, Andy Serkis és Jason Clarke, a sajtó konferencián pedig csatlakozott Dylan Clark producer és Keri Russell színésznő.

The Worlds End

A Vér és Jégkrém trilógia harmadik, egyben lezáró részeként érkezett múlt pénteken az Egyesült Királyságban a The World’s End. A sztoriban öt gyerekkori barát rendez egy „epikus” kocsmatúrát a régi idők emlékére. A piamaraton végére eljutnak a legendás ivó, a ’The World’s End’ nevezetűbe. Eközben valamiféle módon az apokalipszis is bekövetkezik, így már nem a kocsmához való eljutás a legfőbb problémája a csapatnak, az emberiséget is megmenthetik, ha már ott vannak. San Diegoban végső búcsút intett Edgar Wright rendező és a már jól ismert duó, Simon Pegg és Nick Frost.

Veronica Mars

Az egy azon című, 2004 és 2007 között futott sorozat Kickstarter segítségével folytatódhat egy film formájában, a rendező és a színészek pedig kinnt voltak a Comic-Conon, hogy válaszoljanak néhány kérdésre. A jövőre debütáló film főszereplője a sorozatból ismert Kristen Bell, rajta kívül a panelnél ott volt még Tina Majorino, Chris Lowell és Jason Dohring, valamint Rob Thomas rendező.

Ha/Ver 2

Még egy hónapot kell várnunk Jeff Wadlow Ha/Ver folytatására. Szerencsére a Comic-Cononra hoztak egy új előzetest, a panelnál pedig kiültek Mark Millar és John Romita Jr. képregényírók, a film főszereplője Aaron Taylor-Johnson, valamint Christopher Mintz-Plasse és Chloe Moretz is bacsatlakozott egy videóhíváson keresztül.

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz nagyot dobbantott San Diegoban a vadonatúj előzetesével. Minden jel arra utal, hogy képes lesz lepipálni az első rész sikerét. A stáb szinte minden kinnt lévő tagját sikerült elcsípni néhány kérdésre, ígyhát interjút adott Francis Lawrence rendező, illetve Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Jena Malone, Lenny Kravitz, Jeffrey Wright és Willow Shields.


Thor: Sötét világ

Tom Hiddleston parádésan alakított, mikor kilépett a Thor: Sötét világ paneljéhez teljes Loki felszerelésben. Ezután a színész nyilatkozott a filmről, és hogy milyen érzés volt a rajongók előtt állni.

A Galaxis Őrzői

A Galaxis Őrzőinek stábja tanúbizonyságot tett elhivatottságáról, mikor a londoni forgatásról egyenesen a Comic-Conra repültek, csak azért, hogy válaszoljanak néhány kérdésre és bemutassák az eddigi, csupán két hetes munkájuk eredményét, ami bíztató visszhangot hallatott maga után. A szereplők közül kinnt volt Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Djimon Hounsou, Michael Rooker, Lee Pace, Benicio Del Toro és Karen Gillan, aki a szerep kedvéért leborotváltatta a haját. Természetesen James Gunn rendező is képviselte a csapatot valamint Kevin Feige Marvel Stúdió fejes sem maradhatott ki a buliból.

X-akták

A 9 évadot megélt sorozat 20. évfordulója alkalmából összegyűltek az egykori színészek és alkotók, hogy együtt nosztalgiázzanak a rajongókkal. A franchise két filmet is megélt és még mindíg rebesgetnek egy potenciális harmadikat, ám erre továbbra sincs hivatalos megerősítés. A panelnél helyet foglalt a legendás páros, Mulder és Scully azaz David Duchovny és Gillian Anderson valamint a sorozat megálmodója Chris Carter.

A csodálatos Pókember 2

Pókuraság is kifáradt a Comic-Conra, szó szerint hiszen Andrew Garfield először a filmbeli jelmezében jelent meg a panelen. Csatlakozott hozzá  Jamie Foxx (Elektró) és Dane DeHaan (Harry Osborn), a film producerei Avi Arad és Matthew Tolmach, illetve Marc Webb rendező. A panel után interjú is készült a résztvevőkkel.

Divergent

Niel Burger futurisztikus thrillere is mutatott magából valami újat. A panelnél kinnt volt az adaptált könyv írója Veronica Roth is, és természetesen a főbb szereplők, úgy mint Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Maggie Q, Ansel Elgort,Mekhi Phifer, Ben Lamb, Ben Lloyd-Hughes és Christian Madsen.

 Végjáték

70 évvel egy borzalmas földönkívüliek elleni háború után, egy különösen tehetséges gyereket küldenek egy katonai iskolába, az űrbe. A cél az, hogy felkészítsék egy újabb háborúra. Gavin Hood sci-fijének sztárjai is megjelentek San Diegoban. Ott volt Harrison Ford, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld és Abigail Breslin. Csatlakozott még hozzájuk Roberto Orci producer is.

X-Men: Az eljövendő múlt napjai

Bryan Singer jövőre érkező mutáns filmje is megtartotta a maga kis bemutatóját, ráadásul mutattak is egy kis részletet a készülő alkotásból. Mint azt tudjuk a filmben rengeteg eddig látott mutáns fog visszatérni, és most a népes színészgárdához még a készítők is csatlakoztak. Kisebb tumultus volt a színpadon, de egy nagyon jó hangulatban telt kérdezz-felelek lett a végeredmény.

RoboCop

Egy bűnözéssel teli városban, egy súlyos sérüléseket szerzett rendőrt mesterséges eszközök tartanak életben, ezzel egy nagyon erős, félig ember félig robotként tér vissza a világba ahol a bűnözés és saját emlékei ellen kell küzdenie. A panelnél kinnt volt José Padilha rendezőJoel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton és Abbie Cornish.

Godzilla

Talán a legismertebb szörnyfilm kerül rebootolásra Gareth Edwards által, aki a stúdióval együtt nem kis reklámot hozott létre a készülő produkciónak. A panelnél csatlakoztak a film főszereplői is, Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston és Elizabeth Olsen. Az is kiderült, hogy a forgatással már gyakorlatilag készen vannak, és már csak az utómunkálatok vannak hátra.


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.