Hirdetés

Comic-Con 2013 - Panelek és Interjúk

|

A Comic-Con nagy kihívás a színészeknek, rendezőknek, producereknek és íróknak egyaránt, hiszen először a paneleknél kell helytállniuk és eladniuk magukat, majd pedig kérdések hadára kell felelniük.

Hirdetés

Mi pedig nagyon élvezzük mindezt még ha kedvenceink sokszor rébuszokban is beszélnek a titoktartás miatt. Idén is rengeteg riport és interjú készült, mi pedig próbáltuk a hatalmas információ áradatból kiszűrni a leglényegesebb elemeket. Mivel a shownak vége és legközelebb csak jövő nyáron nyit ki, szépen lassan összegyűlik minden anyag amit a látogatók rögzítettek ígyhát mi is megosztjuk veletek az új, vagy esetleg lemardt felvételeket. Ha tovább kattintotok megtekinthetitek a következő filmek paneljeit és interjúit: Dawn of the Planet of the Apes, The Worlds End, Veronica Mars, Ha/Ver 2, Az éhezők viadala: Futótűz, Thor: Sötét Világ, Galaxis Őrzői, X-Akták, A csodálatos Pókember 2, Divirgent, Végjáték, X-Men: Az eljövendő múlt napjai, Robocop, Godzilla.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.