Hirdetés

Comic-Con 2014 - A Bosszúállók: Ultron kora teaser leírása

|

A Bosszúállók is szép számban kivonultak a színpadra, ráadásul némi anyagot is vittek magukkal az új filmből.

Hirdetés

"A Bosszúállók együtt lógnak. Nincsenek rajtuk a jelmezeik, hétköznapi ruhákban vannak. Thor pörölyét próbálják felemelni. Először Tony fogja meg, de esélye sincs, majd a Vasember kézzel és még a Hadigép segítségével is kudarcot vall. Banner sem képes felemelni. Aztán a Kapitány fogja meg, és egy kicsit megmozdítja! Egy hatalmas zaj zavarja meg őket. Egy régi páncél lép be a szobába akárcsak egy zombi. Ultron az! "Csakis egyféleképpen érhető el a béke,"-mondja, "A ti kiírtásotokkal!" Majd egy montázs következik. Látjuk Fekete Özvegyet az új rucijában, kék vonalak vannak rajta. Banner kényszerzubbonyban? Tankok harcolnak a hóban. "Itt a vége"-mondja Stark. "Itt a vége az ösvénynek amin elindítottam magunkat". "Semmi sem tart örökké"-válaszolja Natasha. Hulkbuster páncél!! Egyenesen Hulkkal harcol! "Nézd csak"-mondja Ultron, látszólag a végső formájában "Engem nem rángatnak madzagon". Tony a pusztítás közepén áll. Minden Bosszúálló előtte fekszik, sebesülten és legyőzve."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.