Hirdetés

Comic-Con 2014 - A Cinemaxnál már készül Robert Kirkman Ouatcastje

|

A The Walking Dead képregények alkotójának, Robert Kirkmannak egy újabb alkotása is képernyőre kerülhet.

Hirdetés

"Nagy híreim vannak! A démonok az új zombik! Az Outcast pilotjának előkészületei hamarosan megkezdődnek! Köszönet minden partnernek!"
"A The Walking Dead sikerétől eltekintve, az Outcast csupán a második próbálkozásom a horror témában,"-mondta Kirkman korábban. "Szerintem Kyle Barnes minden porcikájában legalább annyira meggyőző mint Rick Grimes, ráadásul a démoni megszállás sokkal ijesztőbb mint néhány zombi. Ez jó móka lesz."

Sajnos több információt egyenlőre nem tudni még a sorozatról, hiszen meglehetősen kezdeti stádiumban van az egész, de valószínűleg hamarosan egyre több mindenre fény fog derülni.

Az Outcast Kyle Barnes történetét követi, akit még egészen fiatal korában megszálltak. Felnőttként a válszok után kezd el kutatni, de útja során olyasvalamire bukkan ami a földi élet végét jelentheti.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.