Hirdetés

Comic-Con 2014 - Rengeteg infó az Ant-Manről

|

Az Ant-Man forgatása hivatalosan még el sem kezdődött, de a Marvel Stúdió paneljénél már levetítettek néhány jelenetet a filmből, aminek itt a leírása.

Hirdetés

Kiderült, hogy a filmet rendező Peyton Reed már 20. alkalommal vesz részt a Comic-Con, 1994 óta egyet sem hagyott még ki. Reed érdekesség képp mutatott egy saját gyártású posztert, amit még 1988-ban készített akkori zenekarának. A poszter a Bosszúállók képregény első számának kiparodizálása, melyen a bandatagok a hősök helyén állnak, és ironikus módon Reed éppen Ant-Mant cserélte le saját magára.

A film forgatása augusztus 18-án veszi kezdetét Atlantában, DE ők már most hoztak valamit a rajongóknak!

"A videó úgy kezdődik, hogy a kamera végig megy egy laboron. Poharakat látunk, színes folyadékokkal megtöltve... és egy üveg ketrecet, benne pedig egy hangyaboly. Aztán azt halljuk, hogy Rudd és Douglas beszélgetnek. Pym azt mondja Langnek, hogy azt szeretné, ha belőle lenne Ant-Man, mert ő egy rendes fickó. Rudd megrémül. "Jézusom Lang" -mondja Pym, "Az ember azt hinné, hogy csak a golyóid mentek össze". Vágás, és már egy tetőn vagyunk. Ott van Ant-Man, kicsiben. Úgy tűnik normál méretű emberek kergetik. Egy hangya leszáll, Lang pedig rámászik. Pym Langhez beszél a sisakon keresztül és úgy irányítja őt, de úgy tűnik, hogy a kommunikátor megsérült és Langnek gondjai adódnak. Olyan mintha egy számítógép belsejében lenne. Pym megmondja neki, hogy fusson, majd leugrik egy magas szegélyről. Egy repülő hangya elkapja esés közben és befut a logó!"

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.