Hirdetés

Comic-Con 2014 - Tarantino képregényben gondolkodik

|

Quentin Tarantino nem hagyja annyiban a Django-mitológiát és egy másik kultikus hőssel szeretné összeereszteni a rettenthetetlen pisztolyhőst.

Hirdetés

Tarantino éppenhogy kiheverte a forgatókönyvének kiszivárogtatását követő bonyodalmakat (a Gawker nevű oldalt beperelte, amiért elérhetővé tették a The Hateful Eight scriptjét, miután valaki volt olyan kedves és kiszivárogtatta azt), máris új dolgokat tervez. Nevezetesen azt, hogy a Django elszabadul főhősét Djangót egy képregényszéria erejéig összeereszti a legendás kardforgatóval, Zorróval.

A Reginald Hudlin felügyelete alatt készülő képregény egy idősebb Zorrót fog szerepeltetni és a történetről egyelőre annyit tudunk, hogy Zorro egy idősebb karakter lesz és Djangóval való viszonyuk hasonlítani fog a Star Wars-ben látható Obi Wan és Luke viszonyához.

"Tetszik ez az ötlet, nem csak azért, mert úgy általánosságban szeretem a westerneket, hanem Zorrónak minden verzióját bírom. Legyen szó a Disney-sorozatról vagy épp a William Whitney-filmekről. Úgy gondoltam, remek ötlet fogni ezt a híres, mexikói, fikciós westernhőst és összeereszteni őt egy újonnan kitalált fekete westernhőssel. Nem akarok egy rakás Django-filmet csinálni, úgyhogy ez lehetőséget ad arra, hogy kontrolláljam a mitológiát, ugyanakkor elmeséljek új történeteket."

A rendező hozzátette, hogy a képregény tartalmazni fog egy a Django elszabadul-ból kivágott jelenetet, melyben Dr. Schultz karaktere is felbukkan és melyben a motivációit jobban kifejti Djangót illetően.

A képregényt Matt Wagnerrel közösen írja, a rajzokon pedig Esteve Polls (The Lone Ranger) fog dolgozni és előre láthatólag novemberben fogjuk majd olvasni.

És hogy mi a helyzet a The Hateful Eight-tel?

Tarantino meg fogja csinálni, az már biztos, ahogy az is, hogy a befejezése más lesz, mint amit a nemrégiben tartott felolvasáson hallhatott/láthatott a néző. "Mind értetek. Nem voltam eddig biztos benne, de itt és most eldöntöttem." - nyilatkozta a rendező azzal kapcsolatban, hogy meg fogja-e rendezni végül a forgatókönyvet.

Bónusz, hogy a közönség soraiból elhangzott egy kérdés, mely arra irányult, hogy gondolkodott-e már azon, hogy science-fictiont csinál. A válasza sokat ígérő volt, hiszen elmondása szerint van már egy ötlete a zsánerben, ami idővel valami naggyá nőheti ki magát. Úgyhogy elfordulhat, hogy egyszer majd egy Tarantino-féle scifire fogunk jegyet váltani.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.