Hirdetés

Comic-Con 2014 - Wesley Snipes nyitott a Penge 4-re

|

Snipes szerint egyáltalán nem lenne rossz ötlet készíteni a Pengének egy negyedik részt

Hirdetés

Az egykori vámpírvadász az MTV-nek a következőket nyilatkozta a Pengével kapcsolatosan:

"Nyitott lennék rá. (...) Néhány dolog, melyet korábban csináltunk a franchise-ban pusztán kísérletezgetés volt, ezek a dolgok a Bosszúállók és egyéb képregényfilmekben azonban szokványossá vált."

Egy másik interjúban a színész azon poénkodott, milyen lenne egy folytatás, amelyben az Alkonyat-filmek vámpírjait üldözi a főhős.

"Penge üldözi az Alkonyat-kölyköket? Ember, lehetőségek mindig vannak és én nyitott lennék rá. Voltak pletykák ezt illetően és szeretném, ha adnátok még egy esélyt! Jobb lettem és szerintem hozzá tudnánk adni egy extra ízt."

Nos, Penge egészen biztos, hogy vissza fog idővel térni a mozivásznakra (voltak már hírek reboot-ról). Ami kérdéses, az a főhőst alakító színész kiléte. Mivel a jogok átkerültek a Marvelhez (Fenegyerekkel és a Megtorlóval együtt), esélyes, hogy nem fogják visszahívni Snipes-t, hiába volt tökéletes a szerepben és inkább valami fiatalabb egyént keresnek, akire jobban lehet hosszabb távra alapozni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.