Hirdetés

Comic-Con: Battle: Los Angeles látnivalók

|

A Comic-Con plakátjait követve élelmesebbek eljutottak a Battle: Los Angeles képi világához is, amelyet most élethűen adnak vissza az ott készített és közzétett fényképek.

Hirdetés

Mindenről részletesen tájékoztatták az elnököt, majd Amerika első számú embere vizsgálatot rendelt el. Végül a kormány megtagadta az esemény bizonyosságát, és a történet feledésbe merült. Azonban a valós eseményeket soha egy nyilatkozat sem magyarázta. Ezidáig...

Ez lenne röviden a Battle: Los Angeles története, amely több forrás szerint igaz történetet dolgoz fel, és az alábbi kedvcsináló képeket kaptuk kézhez a Comic-Con kínálatából:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.